Skip to main content
logo

menu 40ste verjaardag Duikschool De Zeester

Duikschool ‘De Zeester’, VZW                        
Mannestraat                   116
2440                             GEEL
              logo                                           
                                                    


Menu 40-jarig bestaan Duikschool de Zeester

Voorgerecht

Kippenbrochette met groenten garnituur en broodje
vergezeld van een sausje op basis van Pineau des charentes
of
scampibrochette met groenten garnituur en broodje
vergezeld van een sausje op basis van Pineau des Charentes


Hoofdgerecht

Combinatie van Varkenshaasje, Kalkoengebraad en Entrecote met 3 
soorten warme groenten, championroomsaus, gebakken krieltjes
of 
Combinatie van 3 soorten vis (seizoensvangst en zalm) met 3 soorten 
warme groenten, championroomsaus, gebakken krieltjes


Nagerecht

Desserten buffet

 

datum

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.