Skip to main content

nieuwsbrief jan 20

Duikschool ‘De Zeester ’, VZW                                           jan 2020

Mannestraat                   116

2440                             GEEL

               Image removed.                                                       

                                                               

NIEUWSBRIEF

 

Hallo Zeesterren

Het oude jaar is voorbij en het nieuwe jaar staat voor de deur, sta me toe om al mijn zeesterren en hun familie een vreugdevol, gezond en een geweldig nieuwjaar toe te wensen.
Als ik de statistieken bekijk dan is het voorbije jaar een heel goed duikjaar geweest voor ons, tal van duiken zijn gedaan geweest, weekenden waren goed gevuld en er zijn mooie reizen gemaakt geweest, wat kan een voorzitter nog meer verlangen
😊

Allerlei
De voorbije maanden zijn voor ons duikers meestal de rustige maanden op gebied van duiken doch zijn er onder ons die de koudere temperaturen trotseren en zich wagen aan het koudere water. Onze nieuwelingen van het voorbije jaar kunnen we eigenlijk al geen nieuwelingen meer noemen want deze hebben ook niet stil gezeten en zijn al vlotte duikers geworden, nu zorgen dat we de volgende lichting in dezelfde richting kunnen duwen en we er ook goede zeesterren kunnen van maken 😊. Als activiteit hadden we nog onze jaarlijkse winterwandeling op het menu staan en een 3O tal moedige zeesterren, met aanverwanten, hebben de regen getrotseerd en er een aangename en leuke activiteit van gemaakt.
Onze vlag heeft weer gepronkt in verschillende landen, zo heeft ze gewapperd in Holland, Spanje, Kroatië en Egypte en ook op het wrak Dunraven in de Rode Zee.

Image removed. Image removed. Image removed. Image removed. Image removed.

Activiteiten

Er zijn er paar activiteiten in aantocht, de komende maanden, die zeker in jullie agenda moeten genoteerd worden, de eerste die er aankomt is onze nieuwjaarsduik op 12 jan 20, de tweede is het aan de haak hangen van Swakke zijn zwembad materiaal op 6 feb 20, en de derde is de algemene vergadering met de mosselsouper op 29 feb 20.
Voor de nieuwjaarsduik worden jullie om 1400hr aan het Zilvermeer verwacht waarop een briefing en ploegenindeling volgt en we rond 1445hr te water gaan, nadien sluiten we deze duik af met een natje en een droogje, familie is ook welkom maar graag een seintje indien jullie deelnemen en met hoeveel.
Jan is de maand voor het vernieuwen van de lidmaatschappen, onze secretaris heeft dit al laten weten in haar fantastische nieuwjaarsbrief, dus laat haar niet op haar ongeduld wachten en breng dit zo snel mogelijk in orde.
De winterduikers blijven zich actief inzetten de komende maanden op dinsdag en indien je graag eens van de partij bent kan je contact opnemen met Eddy Hannes.

 

Wat staat er de komende maand nog op de planning:

09 jan 20, start zwembadtraining, samenkomst zwembad 2100hr
                contact persoon bestuur

09 jan 20, verlengen lidmaatschap, samenkomst zwembad 2100hr
                contact persoon Mieke Exelmans

12 jan 20, Nieuwjaarsduik, samenkomst t’ Zilvermeer 1400hr
                verantwoordelijke Franky Naert

16 jan 20, verlengen lidmaatschap, samenkomst zwembad 2100hr
                contact persoon Mieke Exelmans

18 jan 2O, boot Düsseldorf, duurt tot en met 26 jan 20
                info
www.boat-dusseldorf.com

23 jan 20, verlengen lidmaatschap, samenkomst zwembad 2100hr
                contact persoon Mieke Exelmans

30 jan 20, verlengen lidmaatschap, samenkomst zwembad 2100hr
                contact persoon Mieke Exelmans

 

 

Wistjes Datjes,

De vlag mag meegenomen worden op een buitenlandse reis om op de gevoelige plaat vast te leggen.
De vlag graag zou mee genomen worden in de verschillende zeeën over de ganse wereld om ook op de gevoelige plaat vastgelegd te worden.

 

Tot slot,

wil ik nog eens reclame maken voor de website, indien je leuke verhalen hebt of foto’s wilt delen met leden aarzel niet om daar gebruik van te maken. Tevens vind je er ook alle activiteiten terug op de agenda van de website.

 

 

prettige feestdagen

Jullie Voorzitter

Franky

Duikschool De Zeester

www.duikschoolzeester.be

Image removed.

datum

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.